JA TAK SPISEHUS

Selskaber

Hyggelig italiensk restaurant i hjertet af Risskov

Drømmer du om at holde dit livs bedste fest i anledning af fødselsdag, jubilæum eller noget helt tredje, så skal du holde festen hos Ja Tak Spisehus i Risskov i Århus. Vi kan ikke blot byde ind med hyggelige og charmerende selskabslokaler, men også lækker mad, der vil behage enhver gæst.

Vores velindrettede og hyggelige restaurant i Risskov har plads til i alt 80 gæster, heraf 60 indenfor og 20 udenfor. Vi har derfor med al sandsynlighed også plads til dit selskab.

Siden vi åbnede restauranten i 2021, har vi haft fornøjelsen af at lægge lokaler til mange fester, og vi har forkælet adskillige glade gæster med italiensk mad. Skal din fest være den næste, som vi sørger for at gøre til en mindeværdig en af slagsen, så kontakt os i dag. Ja Tak Spisehus ligger i 8240 Risskov, så det er let at komme til restauranten for gæster fra nær og fjern.


Hold din næste fest hos Ja Tak Spisehus i Aarhus/Risskov

Er du på udkig efter et sted i Århus, hvor du kan holde en uforglemmelig fest, så har du klikket dig ind på den rigtige side. Vi er vant til at servicere selskaber, så vi kan helt sikkert også indfri dine ønsker og behov.
En fest skal planlægges fra ende til anden, hvis det skal blive en succes. Der skal gøres tanker om alt fra tøj, tema og indbydelser til festlokaler og mad. De sidste to punkter kan vi hjælpe med. Vi kan stå til rådighed med både festlokale, mad og personale, så det eneste du skal tage stilling til er, hvornår festen skal holdes, og hvilket mad der skal serveres til festen. Så skal vi nok tage os af resten.


Har du spørgsmål vedrørende selskaber eller booking, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 50709075.

Du kan holde fest hos Ja Tak Spisehus i Århus / Risskov i følgende anledninger:

  • Konfirmation

  • Bryllup

  • Barnedåb

  • Julefrokost

  • Jubilæum

… og alle andre tænkelige anledninger!

Italiensk mad lavet med kærlighed

I vores hyggelige italienske restaurant serverer vi bl.a. pizzaer, pastaretter, steaks og burgere, så her er der noget for enhver smag. Foruden adskillige lækre hovedretter, så byder vi på forretter som cæsarsalat og antipasto misto samt desserter som rabarberdrøm og tiramisu. Der er dermed udsigt til, at dine gæster går hjem med glade og mætte maver, når festen er forbi.

Julefrokost i Risskov / Århus

Vil du gerne arrangere den perfekte julefrokost for dine kollegaer, venner eller familie, men mangler du den perfekte location i Århus til formålet? I så fald skal du have Ja Tak Spisehus med i dine overvejelser.

En julefrokost bliver både mere hyggelig, sjov og mindeværdig, hvis der er skabt de rette rammer. Netop de gode rammer er du sikret ved at holde din fest hos os. Vi har som nævnt plads til i alt 60 gæster indendørs, så her er der god plads til, at såvel små som mellemstore firmaer, familier og foreninger kan holde en rigtig god julefrokost.

En julefrokost kan kun blive et hit, når festen foregår i godt selskab, når festen foregår i vores hyggelige restaurant, og når maden smager fantastisk. Har du fortsat til gode at besøge vores restaurant i Risskov, så læg gerne vej forbi os, så du kan opleve de flotte rammer, inden du beslutter dig for, om julefrokosten skal holdes hos Ja Tak Spisehus. 

Barnedåb i Risskov / Århus

Der er selvfølgelig også mulighed for at holde barnedåb og navngivningsfester hos Ja Tak Spisehus.

Et barnedåb eller en navngivningsfest er barnets allerførste fest, og denne fest fortjener der at blive gjort noget ud af. Et barn er kommet til verden, og det skal fejres med den nærmeste familie og venner.

Noget af det vigtigste i forbindelse med planlægningen af et barnedåb er maden. Maden skal være veltilberedt, lækker og mættende, og så skal der være nok af den. Alle disse kriterier bliver der sat flueben ved, når du holder din fest hos Ja Tak Spisehus. Maden bliver tilberedt af vores italienske kok, og mange af de anvendte råvarer bliver leveret fra Italien. Her bliver der altså ikke gået på kompromis med noget.

Fødselsdag i Risskov / Århus

Det kan være med blandede følelser at blive et år ældre, men der er altid en god grund til at holde en fødselsdagsfest. En fødselsdagsfest er en fejring af dig og af livet. Det er en alletiders anledning til at samle dine nærmeste venner og familie til en uforglemmelig dag, hvor du er midtpunktet.

Hos Ja Tak Spisehus har vi sørget for de perfekte rammer til enhver fødselsdagsfest, hvad end fødselaren fylder 15, 50 eller 80, og uanset om der kommer 25, 45 eller 60 gæster. Om du derfor planlægger en stor fødselsdagsfest på vegne af dig selv, din bedre halvdel eller dit barn, så kan vi være behjælpelige med at gøre det til en fest, der aldrig vil blive glemt.

Skal der serveres pizza, burger, steaks eller noget helt fjerde til din fødselsdag? Mulighederne er mange, når du holder festen hos os – dit lokale spisested og pizzeria i Risskov.

Spisested Risskov med hyggen og den gode mad i højsædet

Ja Tak Spisehus er det perfekte sted at holde en fest, fordi vi har hyggen og den gode mad i højsædet. Alt maden er inspireret fra det italienske køkken, så er du lige så glad for italiensk mad, som vi er, så bør der ikke herske nogen tvivl om, hvor du skal holde din næste fest.

Den autentiske madoplevelse bliver ikke mindre autentisk af, at kokken bruger opskrifter, som hans mor brugte, da han var barn. Derfor er du sikret en ekstra god oplevelse, når du sætter tænderne i en af vores pizzaer, pastaretter eller noget helt tredje fra menukortet.

Har du fortsat dit første besøg hos Ja Tak Spisehus, dit lokale spisested i Risskov, til gode, så tøv ikke med at booke et bord. Så kan du selv få en fornemmelse af, hvorfor det er så populært at holde fester hos os.

Oplev vores skønne selskabsmenuer

Vi er en restaurant i Risskov med et stort menukort og en lang række selskabsmenuer. Vi tilbyder alt det bedste fra det italienske køkken, og derfor er vi sikre på, at maden også vil blive et hit hos dig og dine gæster.

Selskabsmenuen bliver altid planlagt i samarbejde med dig som vært. Du har dermed rig mulighed for at få en skræddersyet selskabsmenu. For et uforpligtende tilbud skal du blot kontakte os pr. telefon (+45 50709075). Du kan også komme i kontakt med os ved at udfylde vores kontaktformular her

Kontakt os med fordel i god tid, hvis du ønsker at holde en fest, eksempelvis en fødselsdagsfest eller en julefrokost, hos os. Så kan vi reservere datoen til dig.

Restaurant Risskov med plads til små og store selskaber

Med en maksimal kapacitet på 80 gæster (inkl. udendørspladser) har vi plads til både små og store selskaber i vores restaurant. Hvad end dit selskab er stort eller småt, så kan vi naturligvis tilbyde et rigtig godt tilbud på både festlokale og mad. Det er helt uforpligtende at spørge efter en pris, så tøv ikke med at forhøre dig via telefon.

Vil du vide mere om vores restaurant i Risskov, så besøg vores om os side. Her kan du blive meget klogere på, hvem vi er, hvad vi tilbyder, og hvorfor du skal vælge at besøge os. 

Kontakt

Eya Jensens gade 54
Risskov 8240
+45 50709075
Jatakspisehus.dk

Følg os på

Åbningstider

Alle dage

@ 16.30-20.30
Image